El moviment Massa Crítica Olot reivindica l’ús de la bicicleta l’últim divendres de cada mes

L’últim divendres de cada mes desenes d’apassionats de les bicicletes es reuneixen a les 8 del vespre a la plaça Major d’Olot. El moviment s’anomena Massa Crítica i es porta a terme a moltes ciutats d’arreu, Olot és va sumar al moviment l’any passat i actualment busca més participants per popularitzar la iniciativa.

El  moviment Massa Crítica consisteix en una bicicletada popular que es celebra l’últim divendres de cada mes. La iniciativa es porta a terme a moltes ciutats i Olot des de finals de l’any passat que es va sumar al moviment.

Segons la iniciativa les bicicletes no afecten el trànsit sinó que en formen part. La pedalada que munten és una manera de reivindicar aquest mitjà de transport. Els participants valoren positivament que la bicicleta no contamini el medi ambient. Massa Crítica també té una vessant educativa, la de fer-se respectar pels cotxes i, a la vegada la de respectar els vianants. Amb tot, Massa Crítica Olot vol popularitzar aquestes bicicletades que tenen lloc l’últim divendres de cada mes, per fer créixer la iniciativa.

x