La 7a edició de Liberisliber tanca amb una xerrada de Lluís Llach i del cantant d’Obrint Pas, Xavi Sarrià

La fira Liberisliber de Besalú ha tancat la seva setena edició amb una conversa entre Lluís Llach i el cantant d’Obrint Pas, Xavi Sarrià. Els dos convidats han explicat com la música els ha acabat portant a la literatura. L’organització fa un bon balanç de l’edició d’enguany.

La Fira d’Editorials Independents Liberisliber ha posat punt i final a l’edició d’enguany amb el col•loqui ‘De la partitura al foli en blanc’. La periodista Anna Guitart ha presentat la trobada entre el músic, escriptor i ara, diputat al Parlament, Lluís Llach i el cantant del grup d’Obrint Pas, Xavi Sarrià. Davant d’un centenar de persones reunides al Prat de Sant Pere, Llach i Sarrià han comentat com, a partir de la música, s’han convertit en escriptors i han explicat, també, anècdotes personals. Llach ha reconegut que, pels nervis, mai s’ha sentit feliç cantant dalt d’un escenari i ha avançat que té un llibre gairebé acabat però que, donada la seva tasca com a parlamentari, encara no l’ha pogut finalitzar.

El director de la fira, Miquel-Àngel Codes, ha valorat positivament la setena edició, que ha comptat amb la presència de gairebé cinquanta editorials. Per motius d’espai, 25 editorials més no han pogut participar-hi.

x