El Besalú guanya el Fornells per un gol a zero i es manté lider invicte després de cinc jornades

El Besalú segueix invicte i es manté líder del grup 17 de Tercera Catalana, després de derrotar el Fornells per 1 a 0. El gol dels locals ha arribat a les acaballes del partit, quan Ibarra ha caçat un refús del porter visitant per amarrar els tres punts a casa.

besalu-fornells

Costa molt fer gols al Besalú de Joan Mallart. De moment ja s’han disputat cinc partits de lliga, i encara ningú ha aconseguit perforar la porteria defensada per Pau Clavaguera. L’última víctima d’aquest fet és el Fornells: l’equip visitant ha arribat amb perill a l’àrea local, disposant de les millors ocasions, però els ha estat impossible marcar gol; el Fornells inclús ha desaprofitat una ocasió a porteria buida a la primera part, però el Besalú ha pogut arribar sense danys al descans. Al segon temps, els blanc-i-verds s’han trobat amb el mateix problema: les escasses ocasions que disposaven eren fluixes, i el Fornells posava més dificultats a la defensa local, que rectificava amb fermesa les internades dels del gironès. Però a pocs instants del xiulet final, Pau Duran ha trobat una autopista per la seva banda, i malgrat que el seu xut a porteria l’ha parat el visitant Cristian, la pilota ha caigut als peus d’Iborra, ben col·locat per marcar l’únic gol del partit.

 

El Besalú torna a fer rendible d’aquesta manera els seus gols, i només coneix la victòria en els cinc partits que s’han disputat de lliga. Curiosament, només quatre equips dels divuit que conformen la categoria porten menys gols anotats en el que va de temporada.