L’Olot desaprofita l’ensopegada del Peralada i perd al camp de la Pobla de Mafumet per 2 a 0

La Unió Esportiva Olot ha perdut el segon partit d’aquesta temporada al camp de la Pobla de Mafumet, filial del Nàstic de Tarragona, per 2 a 0. Els jugadors de Ramon Maria Calderé han dominat el primer temps, però s’han vist superats per les ocasions clares del rival a la segona part, quan han arribat els gols tarragonins.

El desplaçament al camp de la Pobla de Mafumet, filial del Nàstic de Tarragona i recentment descendit de la Segona B, es preveia complicat; però la Unió Esportiva Olot ha sortit aquest migdia al terreny de joc amb la intenció d’allargar el seu bon inici de curs i ha dominat el primer temps disposant de les ocasions de gol més clares. Però a la segona part la dinàmicaha canviat i els tarragonins han aconseguit arribar amb perill a la porteria defensada per Quintanas, que ha hagut de lluir reflexos en diverses ocasions. El porter, però, no ha pogut fer res per aturar els gols: primer Rayco ha caçat un rebot en un desajust defensiu dels jugadors de Ramon Maria Calderé per posar l’1 a 0 al minut 60 de partit. Els garrotxins han estat incapaços d’aturar les arribades de la Pobla, i els locals han rematat el partit en una badada dels centrals olotins, que no han estat atents a la marca de Vidal al minut 74; el jugador ho ha aprofitat per rematar la pilota al fons de la xarxa i posar el 2 a 0 definitiu.

 

Els olotins cauen ara a la tercera posició, a quatre punts del líder Peralada; els empordanesos segueixen al capdavant de la classificació tot i no guanyar el seu primer partit en el que portem de lliga.

x