Nan Oliveras guanya per quarta vegada la cursa de Sant Lluc Ciutat d’Olot

Nan Oliveras guanya la Cursa de Sant Lluc per segon any consecutiu, per més d’un minut d’avantatge respecte Enric Roura, segon classificat. En categoria femenina, la francesa Élise Maury s’ha imposat a les seves rivals.

La Cursa de Sant Lluc Ciutat d’Olot ha arribat aquest any a la 34a edició, organitzada un cop més pel Club Atletisme Olot Terra de Volcans. Ja fa diversos anys que l’entitat olotina va impulsar un canvi del recorregut i el format de la cursa, i des de llavors mantenen una participació constant d’aproximadament 400 atletes en tots els àmbits de la prova, 260 dels quals han pres part de la competició absoluta.

En aquest àmbit, Nan Oliveras s’ha tornat a imposar a casa. És la quarta vegada que l’olotí guanya la cursa de Sant Lluc, i és el segon any consecutiu que aconsegueix entrar primer a meta. Aquest cop, però, ha fet un temps de 32 minuts i 3 segons, lluny de la seva marca de l’any passat, rècord de la cursa, de 30 minuts i 47 segons.

Per darrere Nan Oliveras ha tornat a quedar, per tercer any consecutiu en segona posició, l’atleta palamosí Enric Roura, a un minut del vencedor. En categoria femenina, la vencedora ha estat la francesa Élise Maury. Curiosament, la dupla guanyadora Oliveras-Maury també ha vençut en l’altre competició on han coincidit aquest 2016 a la Garrotxa: la Duatló de Castellfollit de la Roca, on els dos van acabar primers.