La primera queixalada de la Zombie Walk de Sant Joan les Fonts és un èxit de participació tot i la pluja

La Zombie Walk que tancava el primer dia de la Fira Internacional de Bruixeria de Sant Joan les Fonts va ser tot un èxit que ni la pluja va poder aturar. Els participants van completar el recorregut que els indicaven un parell de guies fent les delícies dels veïns.

arrencada-zombie-walk

 

Ni els agents meteorològics van poder frenar l’onada de zombies que va envair Sant Joan les Fonts ahir. Varies desenes de persones es van aplegar al Castell de Juvinyà i, maquillats i vestits per la ocasió, van fer camí fins al Clot de l’Infern. Nens, pares i avis van compartir una zombie walk amb tints èpics per culpa de la pluja.

 

L’espectacle, però, no va poder ser complert. Tot i que varies desenes de persones que ja eren a la plaça van aguantar la tempesta…. i que l’espectacle de la batalla entre els zombies i les bruixes va començar, la intensitat amb què queia la pluja va fer que el millor fos parar. La batalla final, doncs, encara està per arribar.

x