La cultura del Perú ha estat la convidada de la 11a edició de la Fira Internacional de Bruixeria de Sant Joan les Fonts

La Fira Internacional de Bruixeria ha omplert d’activitats Sant Joan les Fonts durant tot el cap de setmana. Aquest any, la màgia convidada era la del Perú. Molts dels actes programats han girat entorn d’aquesta temàtica.

El ritual Pachamama va servir d’obertura a la 11a fira de la Bruixeria, on la cultura del Perú ha tingut un paper destacat. Ha estat present també a les parades des d’on professionals i aficionats de la bruixeria han ofert productes, serveis i coneixement. Entre els productes, no ha faltat el Cebiche, plat típic de la gastronomia llatinoamericana. Els tarotistes han estat protagonistes tradicionals de la programació. Els zombies han estat els últims de sumar-se a la fira santjoanenca. Molts han estat els que s’han deixat maquillar pels veterans de les zombies walks amb l’objectiu de participar en l’activitat de la nit.

Notícies relacionades:

La primera queixalada de la Zombie Walk de Sant Joan les Fonts és un èxit de participació tot i la pluja