El curt ‘Destino’ de la besaluenca Marta Juanola triomfa al 28è Festival de Cinema de Girona

La besaluenca Marta Juanola va guanyar el premi al millor curt del Festival de Cine de Girona. El curtmetratge, titulat ‘Destino’, també va aconseguir el guardó a la millor interpretació i a la millor fotografia. L’obra es va dur a terme gràcies a una campanya de micromecenatge.

La periodista i guionista de Besalú, Marta Juanola, va guanyar el premi al millor curt en el marc del Festival de Cine de Girona amb l’obra ‘Destino’. El film també es va emportar els premis a la millor interpretació i a la millor fotografia, de la mà d’ Alberto López. Les actrius catalanes Núria Gago i Mariona Ribas són les protagonistes de la pel·lícula. L’obra és fruit, segons l’autora, d’una nit d’insomni i la història parla del retrobament, després d’anys de distància, de dues amigues en una cafeteria.

La trama del film parteix de les experiències vitals de la mateixa directora, tot i que no es tracta d’una pel·lícula autobiogràfica. Juanola es va estrenar com a directora amb ‘Destino’ i actualment, està treballant en un altre projecte. Pròximament, ‘Destino’ es podrà veure a través de les xarxes socials.

x