Els equips sènior del Garrotxa Rugby Club i del Rugby Club Banyoles es fusionen per afrontar la lliga amb garanties

L’equip sènior del Garrotxa Rugby Club s’ha fusionat amb el Banyoles. Les dues entitats volen reforçar d’aquesta manera el seu potencial a la lliga de Primera Catalana. El primer partit que disputarà el nou club Garrotxa-Banyoles Rugby serà aquest dissabte a l’Estadi Municipal d’Olot, contra els Gòtics de Barcelona a partir de les cinc de la tarda.

La unió fa la força, i això és el que han pensat dos dels clubs de rugby de la demarcació de Girona. Són el Banyoles Rugby Club i el Garrotxa, que han arribat a un acord de col·laboració per a aquesta temporada. Els dos clubs compartiran equip sènior a la fase de grups de Primera Catalana, anomenat a partir d’ara Garrotxa Banyoles Rugby, que solucionarà la falta de jugadors en la que es trobaven ambdues entitats per afrontar la lliga amb màximes garanties, davant les baixes que tenien els dos equips.

La fusió dels equips sèniors afectarà a la periodicitat de l’espai on es disputaran els partits: des d’ara, s’aniran alternant l’Estadi Municipal d’Atletisme d’Olot i el camp vell de Banyoles a cada enfrontament; també es redistribuiran els entrenaments de la plantilla dirigida per Jordi Creus, que supera la trentena de fitxes.

Els dos clubs també volen treballar amb les categories inferiors sub-16 i sub-18 i potenciar les seccions femenines del Garrotxa Rugby Club i el Banyoles. La primera oportunitat per veure el resultat de la fusió dels equips sènior de forma oficial serà dissabte a les cinc de la tarda, a l’Estadi olotí, contra els Gòtics de Barcelona.

x