La fira de Sant Lluc arrencarà el 15 d’octubre amb les activitats habituals i amb noves propostes

La Fira de Sant Lluc d’enguany comptarà amb més de 100 activitats, repartides entre el cap de setmana 15 i 16 d’octubre i dimarts 18. La fira de tardor d’Olot tindrà com a novetats activitats de màgia pels carrers del centre, un concert de música per als més petits i una desfilada de vestits de paper.

La Fira de Sant Lluc arrenca el 15 i 16 d’octubre amb les activitats habituals: la Fira del Vehicle d’Ocasió, la Fira del Disc, la Fira d’Entitats, el Mercat d’Artesania, l’Olot Dibuixa i la trobada de puntaires.  Enguany compta amb tres propostes noves pel cap de setmana. El dissabte, el grup Abbey Road, que fa versions dels Beatles, cantarà pels més menuts. Diumenge hi haurà la primera desfilada de vestits de paper amb la col·laboració del museu dels vestits de paper de Mollerussa. Durant tot el cap de setmana, s’ha organitzat ‘Els Sastres té màgia’, un conjunt de tallers i representacions de màgia, pels voltants del carrer del Sastre.

El dia de Sant Lluc, dimarts 18 d’octubre, es farà la Fira del Dibuix a la plaça Clarà i el mercat de roba al Firalet. La Fira Ramadera, que comptarà amb bestiar i diverses parades, es tornarà a fer al costat de la plaça de braus. La Fira Ramadera celebra la 701a edició.

292 entitats i col·lectius col·laboraran en les més de 100 activitats programades per la Fira de Tardor. Enguany, hi ha un 20% més de col·lectius que hi participen.  Dissabte i diumenge al matí els comerços tindran obert.