L’Espai Ideal d’Olot debat sobre les polítiques de joventut centrades en el treball emocional amb professionals del sector

L’Espai Jove Ideal ha acollir aquest matí un debat sobre les polítiques en joventut, centrat en el treball emocional que es pot aplicar al col·lectiu. La trobada s’emmarca amb les Jornades de bones pràctiques que duu a terme durant tot el mes l’Associació Catalana de Professionals de l’àmbit.

L’Associació Catalana de Professionals de les polítiques de joventut ha fet avui a Olot una jornada per debatre sobre les pràctiques i el treball emocional que s’ha de dur a terme quan es tracta amb joves. La idea d’aquest projecte és explicar diferents criteris d’intervenció i formes d’actuar sobre el territori a través de les polítiques de joventut, per crear un espai de reflexió i compartir experiències d’èxit entre el sector. La idea és posar èmfasi a l’atenció de la gent jove, entenent les seves peculiaritats.

La d’Olot és la segona de les quatre jornades que s’han programat a tot Catalunya durant aquest mes d’octubre, i hi han assistit una trentena de professionals de l’àmbit de la joventut. A la capital garrotxina també s’ha presentat la bona pràctica ‘Kant per la Igualtat’ de la Ribera d’Ebre, un programa que va detectar l’augment de casos de violència masclista i que va actuar amb els joves per incidir en la prevenció de casos futurs.

x