L’equip de Govern d’Olot vol revisar el Pla de barris al Nucli Antic i incloure-hi elements de participació ciutadana

Ahir pel programa Pentàgon d’OLOT TELEVISIÓ va passar-hi el primer Tinent d’alcalde de l’Ajuntament d’Olot, Josep Berga, en representació del grup de Convergència, al govern municipal. Berga va parlar del previst per l’equip de Govern en referència al barri vell i l’execució del Pla de Millora del barri de Sant Miquel, així com el retorn que suposarà per a Olot la nova residència per a creadors FABER.

Ahir al programa Pentàgon, el primer Tinent d’alcalde de l’Ajuntament va respondre a l’oposició en referència al Nucli Antic d’Olot. A la CUP li va assegurar que sí hi haurà partides als pressupostos per abordar les mesures necessàries al barri vell.

Josep Berga creu que el Nucli Antic necessita un pla. El Tinent d’alcalde afirma que el Pla de Millora del barri de Sant Miquel s’està complint amb escreix, i ho ha desvinculat dels motius que van portar a la Junta de l’Associació de veïns a dissoldre’s.

Sobre la possibilitat de presentar-se com a candidat a l’alcaldia un cop Josep Maria Corominas esgoti el present mandat, Josep Berga diu que prendrà la decisió quan s’acosti la fi de la legislatura.

El regidor de Cultura de l’Ajuntament d’Olot ha explicat a Pentàgon les condicions amb les quals els estadants de la nova residència FABER estaran a la ciutat, i quin retorn suposarà per a Olot i per a Catalunya.

Josep Berga assegura que el retorn del treball que creadors i empresaris donaran a la ciutat i al país superarà de molt la inversió feta per possibilitar la seva estada.