La Gala de les Preses arrenca aquest divendres amb la celebració del 20è aniversari dels gegants

La Gala de les Preses arrenca aquest divendres i s’allargarà fins el dimecres d’12 d’octubre. La Festa Major ve marcada per la celebració del 20è aniversari dels gegants del poble. Dissabte a la nit actuarà a l’envelat i amb un format especial, La Gran Pegatina.

Les Preses donarà el tret de sortida de la seva festa major aquest divendres, que començarà amb una rua dels nens de l’escola i una cercavila. En aquesta Gala, se celebrarà el 20è aniversari dels gegants de les Preses amb diverses activitats i sorpreses. Com a novetat especial, el grup La Gran Pegatina actuarà la nit dissabte a l’envelat, juntament amb els garrotxins de Teràpia de Shock.

Enguany, la festa major durarà més dies, fins el 12. Per acomiadar la festa, dimecres a la tarda hi haurà una cantada d’havaneres del grup ‘Havaneres si fa sol’ i una darrera cercavila dels gegants, la Granota i els Calabotins, que també comptarà amb la companyia dels grallers i timbalers de les Preses.