Inicien el projecte ‘Olot Retail’ per millorar el comerç de la ciutat i innovar la seva proposta

Olot arrenca un nou projecte per contribuir a la innovació del comerç de la ciutat. Es diu ‘Olot Retail’, on s’analitzaran els aspectes que vol millorar cada un dels comerços participants. Posteriorment es faran visites a establiments similars de Barcelona, que han trobat sistemes de millora dels punts estudiats, per tal d’adaptar-los a la Garrotxa.

S’ha donat el tret de sortida a ‘Olot Retail’, un nou projecte que té per objectiu contribuir a la innovació del comerç d’Olot. Aquest pla el desenvolupa l’empresa Initland, que ha fet treballs a diverses ciutats de l’estat espanyol en aquest sentit. Qui ha volgut implementar el seu projecte a la ciutat ha estat el mateix Ajuntament i l’Associació de Comerciants, que volen analitzar quins són els aspectes que han de millorar per potenciar el comerç local.

En aquest sentit, ja s’ha efectuat la primera jornada d’aquest projecte, on s’han detectat les necessitats que tenen els diferents comerços de la ciutat. Posteriorment, s’observaran establiments similars de Barcelona, i quines han estat les seves experiències d’èxit. Per acabar, s’implementaran aquelles idees necessàries per innovar el comerç local. A ‘Olot Retail’ hi participen tretze negocis de la ciutat d’Olot, i el projecte s’acabarà a finals d’any.