El Mag Nani portarà el seu projecte solidari d’il·lusionisme, per tercer any consecutiu, a la República Dominicana

El Mag Nani té un projecte solidari, conegut com a Solidarimàgia, des de l’any 2007. Es dedica a portar la màgia a les persones que viuen en països en conflicte o devastats per fenomens naturals. Aquest mes de novembre, anirà a la República Dominicana. Es tracta de la seva desena expedició.

Portar un bri de màgia on hi ha desesperança. Aquest és l’objectiu de l’il·lusionista Nani Armengou de Sant Feliu de Pallerols, el Mag Nani.  Armengou va impulsar el projecte Solidarimàgia l’any 2007 i des de llavors fa estades, de tres setmanes, amb un equip a països en conflicte i es dedica a fer espectacles i tallers de màgia per a aquelles persones que no en poden gaudir. L’il·lusionista ha viatjat al Sàhara, Senegal, Haití i República Dominicana.

El projecte solidari de l’empresa d’educació ambiental i il·lusionista de Nani reparteix màgia, sobretot, en orfenats, escoles, centres de dones maltractades i barris marginals. Nani vol oferir, a partir d’ara, tallers a hospitals. El mag torna a Haití i República Dominicana per tercera vegada aquest mes de novembre. Actualment, busca finançament per a poder realitzar el seu projecte i espera emprendre de nous a Cuba i el Camerun.