Olot inicia aquest dimecres el nou cicle de debats ciutadans sobre els reptes de la Unió Europea

Aquest dimecres Olot acull el primer d’un nou cicle de diàlegs a Catalunya i les Illes Balears sobre el futur de la Unió Europea. El cicle té com a objectiu implicar la ciutadania i els representants de les institucions locals sobre els grans reptes dels propers anys. El director de la Comissió Europea a Barcelona, Ferran Tarradellas, i l’alcalde d’Olot inicien el diàleg amb els ciutadans aquest dimecres a les 7 de la tarda a l’Institut Municipal de Promoció.

Des del 2013, la Representació de la Comissió Europea de Barcelona ha organitzat una trentena de diàlegs ciutadans per donar a conèixer què és i quin servei fa la Unió Europea, sovint acompanyats d’activitats paral·leles com ara exposicions, conferències o visites a centres escolars. Aquesta tarda Olot inicia un nou cicle de diàlegs que té com a objectiu implicar la ciutadania en el debat sobre el futur de la Unió. A partir de les 7 de la tarda, a l’Institut Municipal de Promoció d’Olot, El director de la Comissió Europea a Barcelona, Ferran Tarradellas, acompanyat per l’alcalde, escoltarà l’opinió dels ciutadans sobre els principals reptes que encara la Unió Europea. També explicarà les prioritats que la Comissió Europea ha fixat per als propers anys. El creixement i l’ocupació, el canvi climàtic, la política migratòria, el mercat únic digital o l’acció exterior seran alguns dels temes que s’abordaran en aquest diàleg que en els propers mesos es repetirà en d’altres municipis balears i catalans com Esparraguera, banyoles, tremp o Sabadell. El debat també es podrà seguir a les xarxes socials, amb l’etiqueta #pensemEuropa. Les persones que ho desitgin, podran compartir les seves opinions abans, durant i després del debat que es farà a l’Institut Municipal de Promoció de la Ciutat.