L’acord per ubicar la planta de triatge en sòl industrial inclou la construcció d’un equipament més petit i adaptable per al futur

L’acord ja conegut per la nova ubicació de la planta de triatge comarcal s’ha anunciat formalment aquest migdia al saló de sessions del Consell Comarcal amb el director de l’Agència catalana de Residus, Josep Maria Tost. La voluntat és posar la planta en funcionament el 2018. La Generalitat ha previst un finançament de 14 milions d’euros a pagar en quatre anys, fins al 2020.

El President del Consell Comarcal, l’alcalde de Sant Jaume de Llierca i el director e l’Agència catalana de Residus han anunciat formalment l’acord per ubicar la planta de triatge en sòl industrial. L’acord inclou una sèrie de demandes de l’Ajuntament de Sant Jaume: la construcció d’una planta més petita i compacta, adaptable a possibles futurs models de recollida de residus. L’Ajuntament podrà participar de forma activa de forma activa en el control, la gestió i el funcionament de la infraestructura. L’acord deixarà en suspens el pla especial de la planta a Can Coma de Baix, així com el contenciós que l’Ajuntament mantenia contra el pla. L’acord se signarà en les properes setmanes. La voluntat és posar la planta en funcionament el 2018. La Generalitat ha previst un finançament de 14 milions d’euros a pagar en quatre anys, fins al 2020.