Territori i Sostenibilitat adjudica les obres de millora del tram de la GI-522 a l’altura de Sant Joan Les Fonts

Territori i Sostenibilitat ha adjudicat les obres d’eixamplament del tram de la carretera GI-522 a l’altura de Sant Joan les Fonts. Les obres donaran més seguretat a vehicles i vianants en un tram que té un revolt tancat i sense voreres. Els treballs començaran abans de final d’any i tenen un pressupost de 742.000 euros.

El Departament de Territori i Sostenibilitat ha adjudicat les obres  de millora de la GI-522 a Sant Joan les Fonts. Els treballs, que tenen un pressupost de 742.000 euros, volen afavorir la seguretat per a vehicles i vianants en el pas de la carretera a la sortida del nucli urbà. La carretera s’inicia a l’antiga N-260 a Castellfollit de la Roca, travessa el nucli urbà de Sant Joan les Fonts, i finalitza a la rotonda de la Canya, a Olot. Constitueix l’únic accés viari a Sant Joan les Fonts i, en un tram situat a la sortida del municipi, la carretera té un traçat i configuració que dificulta els moviments a vehicles i vianants.

Per aquest tram, que té uns 375 metres de longitud, els vianants no disposen de voreres i han de passar per la calçada, en un revolt tancat. Per tal de millorar el pas dels vehicles i facilitar el pas dels vianants amb més seguretat, el Departament de Territori i Sostenibilitat realitzarà una obra que inclou, com actuació principal, l’eixamplament del pont sobre el riu Fluvià. Es preveu que l’obra comenci abans de final d’any i tingui una durada de quatre mesos.