Càritas Garrotxa i Maria Cresswell promouen el festival solidari ‘Dansem Garrotxa’ que es celebrarà diumenge al Teatre Principal

“Dansem Garrotxa” s’estrena al Teatre Principal d’Olot amb 10 escoles de dansa garrotxines que, promogudes per Càrites Garrotxa i Maria Cresswell, actuaran en favor de promoure el món de la dansa amb una vessant solidària, i és que els diners recaptats serviran pel desenvolupament d’un programa d’ajut social.

Càritas Garrotxa i Maria Cresswell han dut a terme un projecte anomenat “Dansem garrotxa”, germà petit del “Dansem” que promouen Càrites Girona i Càrites Salt des de fa 7 anys i que busca donar a conèixer el món de la dansa amb una vessant solidària. Compta amb el recolzament de l’Ajuntament d’Olot i el Teatre Principal d’Olot, on tindrà lloc aquesta jornada el pròxim 9 octubre a les 17h.

És un festival nou a la ciutat però no nou del tot on participaran 10 escoles de dansa de la Garrotxa, tot i que n’hi havien d’altres que volien participar i no ho han pogut fer per qüestions de calendari. La vessant solidària d’aquest projecte comporta que Càritas dedicarà els diners que recaptin al desenvolupament del programa “ubuntu”, que vetlla pel benestar emocional de les persones. L’entrada costarà entre 5 i 7 euros i es podrà adquirir pels procediments habituals del Teatre Principal.

x