Nissan inaugura les noves instal·lacions del seu reconegut concessionari ‘Olot Motor’

Ahir a la nit va tenir lloc la inauguració de les noves instal·lacions del concessionari Nissan d’Olot Motor, un espai dedicat a un nou concepte en termes d’hàbit de consum, el retail, o venta especialitzada.

Nissan va fer, ahir al vespre, l’acte d’inauguració de la remodelació del concessionari que hi ha a la rotonda entre Olot i les Preses, l’Olot Motor. La instal·lació, que funciona des de l’abril, suposa una nova identitat per la marca de vehicles líder a la Garrotxa, un nou vestit, com va explicar Marco Toro, Conseller Director General de Nissan Iberia, que ja ha entregat el premi de millor concessionari Nissan d’Espanya a Olot Motor en set ocasions.

Per Nissan Iberia el concessionari d’Olot Motor és el més important d’Espanya en termes de venta, però els temps estan canviant i els hàbits de consum dels clients també. És per això que Nissan aprofita el canvi d’identitat de la marca que fa per obrir-se a aquest nou horitzó de cara a estar millor preparats per atendre els nous hàbits dels clients.

Que una marca com Nissan, una de les principals companyies d’automòbils en producció anual de vehicles tingui els municipis d’Olot i les Preses al capdavant en qüestió d’importància té una repercussió important en ambdós llocs. Marco Toro va acabar la gala llençant un repte a en Jordi Teixidor, poder tornar l’any que ve per donar-li el 8è premi consecutiu de millor concessionari Nissan d’Espanya.

x