L’Olot buscarà, davant el Cerdanyola del Vallès, tornar al camí del triomf

La UE Olot rebrà, diumenge a les 17h, la visita del Cerdanyola del Vallès a l’Estadi Municipal amb l’objectiu de demostrar que la derrota al camp de la Pobla de Mafumet només va ser una ensopegada.

La Unió Esportiva Olot intentarà tornar al camí de la victòria després de l’ensopegada del cap de setmana passat al camp de la Pobla de Mafumet, on els homes de Ramon Maria Calderé es van deixar els tres punts i, el que és pitjor, van donar mala imatge.

El partit del cap de setmana passat és un punt d’inflexió pels olotins, que havien encadenat una ratxa de bon joc i bons resultats. El partit davant la Pobla de Mafumet va deixar més preguntes que respostes en un equip que fins ara no havia mostrat dubtes en un inici de temporada pràcticament perfecte. Respecte al següent rival, el Cerdanyola del Vallès, Calderé no se’n fia tot i acumular tres derrotes consecutives i ser quinzè a la classificació. I és que l’entrenador de l’Olot no està gens satisfet de com es van fer les coses al camp de la Pobla de Mafumet i, tot i que confia en els jugadors, hi han aspectes a millorar. En l’apartat de baixes, Uri Santos té complicat reaparèixer després de ressentir-se d’unes molèsties durant la setmana i en la porteria podria debutar Ginard, que ja té tramitada la fitxa i tot apunta a que serà l’encarregat d’aturar el Cerdanyola.