L’Associació Altrart aprofundeix en la vida professional i personal de Fina Puigdevall en el col·loqui paral·lel celebrat a l’Orfeó Popular Olotí

La propietària i xef del Restaurant Les Cols, Fina Puigdevall, va ser a la sala d’actes de l’Orfeó Popular Olotí amb la companyia de l’Associació Altrart. ‘La intimitat del líder’ és el títol del col·loqui paral·lel que van realitzar, en el que Altrart va descobrir la vessant més personal de la trajectòria de Fina Puigdevall.

El  col·loqui paral·lel de l’Associació Altrart va comptar amb una convidada especial, Fina Puigdevall la propietària i xef del Restaurant Les Cols d’Olot, establiment que compta amb 2 estrelles Michelin. ‘La intimitat del líder’ és el títol d’un dels col·loquis paral·lels que organitza l’associació. Precisament d’això tractava l’acte de conèixer d’una manera més propera l’olotina Fina Puigdevall. Altrart va preguntar-li per aspectes de la seva vida professional i personal i de com va ser el procés d’arribar tant lluny en el seu sector.

Els col·loquis paral·lels són un dels temes que promou Altrart. Aquesta Associació d’Artteràpia d’Olot organitzarà les sisenes jornades d’Artteràpia el 11 i 12 de novembre al Casal Marià de la ciutat.