La 3a edició de la ruta Bianyal exhaureix les 150 places disponibles i compta amb les obres de 8 artistes

La tercera edició de la Bianyal ha tornat a mostrar el ric patrimoni arquitectònic de la Vall de Bianya. Les 150 places que es van oferir han acabat esgotades amb escreix. Els inscrits han pogut gaudir de la cultura en un itinerari per punts emblemàtics del municipi, que comptaven amb instal·lacions de 8 artistes.

La  combinació del patrimoni arquitectònic i les aportacions artístiques dels que hi col·laboren fan de la ruta Bianyal un còctel cultural molt sol·licitat. Prova d’això, és l’esgotament de les 150 places que hi havia disponibles. Pel que fa als artistes participants, aquest 2016 han estat un total de 8. Cadascun d’ells amb estils diferenciats i amb instal·lacions d’art adaptades al patrimoni arquitectònic bianyenc.

El recorregut de la Bianyal d’enguany ha estat d’uns 15km, al voltant de la vall de Sant Martí de Capsec i de la vall del Farró. El trajecte ha començat i acabarà a la masia La Coromina. La ruta Bianyal 2016 ha estat possible gràcies a l’Ajuntament de la Vall de Bianya i a l’Associació Binari, que any rere any superen les expectatives d’aquest esdeveniment cultural i artístic.

 

Notícies relacionades: 
– La Bianyal amplia el nombre d’artistes i col·labora amb el Lluèrnia i El Mini
– La segona edició de la Bianyal omple totes les places i consolida l’aposta pel patrimoni i l’art contemporani

x