El cantautor Roger Mas presenta el seu novè disc, titulat ‘Irredempt’, al Teatre Principal d’Olot

El músic Roger Mas va presentar el seu novè disc, ‘Irredempt’ dissabte al Teatre Municipal d’Olot. L’Ajuntament d’Olot ha organitzat un cicle de sis cantautors per aquesta tardor. El pròxim concert és el cap de setmana que ve amb el novaiorquès Jonah Smith.


El músic de Solsona va tocar dissabte al Teatre Principal d’Olot i va presentar el seu darrer disc, ‘Irredempt’. El cantautor ha presentat diversos discs a la capital de la Garrotxa, si bé feia 12 anys que no actuava al Teatre Principal. Mas va cantar sol i amb l’única companyia d’una guitarra. Aquesta és la novetat del seu novè disc, que no compta amb la presència ni d’altres instruments ni músics. El concert intimista i, a la vegada, contingut, presentava una escenografia acurada. Un joc de miralls, de llums de colors i d’ombres van compassar el ritme i les cançons de Mas.

El concert de Roger Mas s’emmarca dins del cicle de cantautors que ha organitzat l’Ajuntament d’Olot per aquesta tardor. El cicle va arrencar amb el cantautor gironí Eduard Canimas i segueix el cap de setmana vinent amb el novaiorquès Jonah Smith, considerat un dels representants de la música soul moderna.

x