L’Olot guanya el Cerdanyola per 2 a 1 tot i ser superat en el domini del joc i en les ocasions generades

La Unió Esportiva Olot ha guanyat per 2 a 1 al Cerdanyola, tot i que els visitants s’han mostrat superiors tant en la possessió de la pilota com en les ocasions generades. Dos gols matiners de Sergio Álvarez i Marc Mas certifiquen que l’estadi municipal d’Olot és un fortí on, de moment, no ha escapat cap punt.

L’Olot segueix vivint a la part alta de la classificació de la Tercera Divisió, després d’aconseguir una nova victòria contra el Cerdanyola per 2 a 1. El partit ha començat molt bé pels olotins, perquè en la primera oportunitat Sergio Álvarez ha rematat l’assistència de Marc Mas per perforar la porteria visitant i avançar-se així en el marcador. Tot just no s’havia arribat al quart d’hora de partit, i cinc minuts més tard el pitxitxi olotí Marc Mas ha fet el segon després del llançament d’un còrner, rematat al pal llarg per Jose Martínez. Però si l’aficionat olotí somniava amb un partit plàcid després d’aquest inici fulgurant, anava ben equivocat. El Cerdanyola ha escurçat distàncies de seguida, al minut 18 de joc, quan El Hadji ha aprofitat una concatenació de rebots per introduir la pilota al fons de la xarxa local defensada pel debutant Xavi Ginard. I a partir d’aquí, els visitants s’han fet amb la possessió de la pilota, gaudint de la majoria d’oportunitats de gol. A la segona part, aquesta sensació s’ha incrementat, i tret d’alguna espurna puntual sorgida gràcies a la força de la davantera local, el Cerdanyola seguia dominant per complet la zona del migcamp. Al final, però, el marcador no s’ha mogut i l’Olot ha pogut conservar els tres punts.

L’Olot és tercer a la classificació amb 18 punts, i es fa fort a l’estadi municipal, on de moment només s’han vist victòries dels jugadors de Ramon Maria Calderé.

 

Notícies relacionades: 
– L’Olot buscarà, davant el Cerdanyola del Vallès, tornar al camí del triomf
– La Unió Esportiva Olot s’imposa 3 a 2 al Figueres en un derbi d’alt voltatge
– La Unió Esportiva Olot trenca una ratxa de 33 anys sense guanyar l’Europa a casa i venç per 1 a 0 amb un gol del pitxitxi Marc Mas