‘Dansem Garrotxa’ és un èxit de participació i de solidaritat al Teatre Principal d’Olot

Càritas ha omplert el Teatre Principal d’Olot amb el ‘Dansem Garrotxa’ en una jornada que ha deixat un vencedor: el projecte ‘Ubuntu’ al que aniran dedicats tots els diners que es recaptin amb l’espectacle de dansa.


L’aplaudiment final d’un públic completament entregat a la causa ha mostrat gran part de la satisfacció amb què els assistents al Teatre Principal han agraït el treball de Carles Oller i Maria Cresswell, que han fet possible que es dugués a terme aquest projecte. Un espectacle que combinava diferents especialitats de dansa, des de la sardana a la capoeira.

Amb el recaptat, es tirarà endavant un projecte anomenat ‘Ubuntu’, que en africà significa treballar el potencial interior de les persones. Gràcies a ell des de Càritas podran contactar amb una psicòloga que buscarà desenvolupar tot allò que tenen les persones que, per un problema laboral o personal, no es treuen tot el potencial de què disposen.
A més, es pot seguir participant en la donació i no només per aquest projecte concret, sinó que també per una bossa comuna en de la que treuen benefici tots els projectes socials en els que treballa Càritas actualment. Alguna escola de dansa que no ha pogut assistir a l’acte ha recaptat diners pel seu compte i els ha enviat a Càritas, mostrant així la seva solidaritat amb un esdeveniment que, per les seves característiques, no ha pogut tenir millor acollida.

 

Notícies relacionades: 
– Càritas Garrotxa i Maria Cresswell promouen el festival solidari ‘Dansem Garrotxa’ que es celebrarà diumenge al Teatre Principal