L’empresa distribuïdora d’electricitat Bassols Energia tancarà l’any amb la instal·lació de 20.600 comptadors intel·ligents entre el Pla de l’Estany i la Garrotxa

L’empresa distribuïdora d’electricitat Bassols Energia SA tancarà l’any amb la instal·lació de 20.600 comptadors intel·ligents a diverses zones de la Garrotxa i del Pla de l’Estany, assolint així la modernització del 96% del seu parc de comptadors.


Bassols Energia tancarà el 2016 amb la instal·lació de 20.600 nous comptadors intel·ligents entre les comarques del Pla de l’Estany i la Garrotxa. D’aquesta manera assolirà la modernització del 96% del seu parc de comptadors, un percentatge molt més gran de l’objectiu legal establert pel Ministeri d’Indústria, fixat en un 70% per a aquest desembre. Els nous equips de mesura de la companyia incorporen un sistema de telegestió que proveeix una lectura més detallada del consum elèctric dels clients. La instal·lació d’aquests més de 20.000 comptadors ha comportat una inversió important per Bassols Energia en matèria de desenvolupament de telecomunicacions i sistemes informàtics.

Amb aquesta nova operativa, els clients podran conèixer a través de la pàgina web de l’empresa el seu consum detallat horàriament. Aquesta informació permetrà que els clients de Bassols Energia puguin optimitzar els seus hàbits de consum i les potències contractades.

 

Notícies relacionades: 
– El 40% dels clients de Bassols ja tenen els nous comptadors intel·ligents instal·lats, superant així la xifra fixada pel Govern espanyol del 35%