L’interiorista Jordi Ginabreda rep un premi de projecció internacional pel seu treball en un restaurant de Barcelona

L’interiorista Jordi Ginabreda ha guanyat el premi Restaurant&Bar Design Awards 2016 per la rehabilitació del restaurant Tapas Bona Sort de Barcelona. Aquest certamen de dimensió internacional també el va seleccionar per la il·luminació del local La Cuina del Mercat d’Olot.

Jordi Ginabreda, interiorista de la Vall d’en Bas, ha estat guardonat pel disseny interior del restaurant Tapas Bona Sort, del barri del Born de la capital catalana. El certamen conegut com a Restaurant&Bar Design Awards, que fa vuit edicions que se celebra a Londres, premia els millors projectes de locals dedicats a servir menjar i begudes. El garrotxí ha guanyat en l’especialitat de ‘Surface Interiors’, pels detalls i la combinació de textures i materials realitzats al restaurant barceloní. Es tracta del reconeixement més important que ha rebut Ginabreda.

L’interiorista assegura que la seva zona de treball es centra en la Garrotxa, les comarques gironines i Barcelona. Però el premi d’aquest certamen de dimensió internacional ha obert portes al garrotxí a Londres i a l’Aràbia Saudita. Ginabreda, que ha treballat en diversos locals i cases privades de la Garrotxa, també va ser convidat al certamen per la seva intervenció al restaurant La Cuina del Mercat d’Olot, en la categoria d’il·luminació.