Esquerra Garrotxa organitza el 12 d’octubre la 1a Festa de la República per cohesionar la militància i els càrrecs electes

Esquerra Republicana de la Garrotxa organitza, aquest dimecres 12 d’octubre, la primera Festa de la República. Tindrà lloc a la Vall d’en Bas, i busca cohesionar la militància i els càrrecs electes del partit a la comarca. En el programa d’activitats destaca la presència del conseller de Justícia, Carles Mundó.


El Dia de la Hispanitat, el 12 d’octubre, no hi ha res a celebrar; això ho afirma el grup garrotxí d’Esquerra Republicana, i per aquest motiu consideren que és un dia perfecte per seguir treballant per la independència. Per això organitzen, durant tot el dia, la primera Festa de la República a la Vall d’en Bas, una jornada on es trobaran la militància i els diferents regidors i càrrecs electes del partit a la Garrotxa. L’objectiu és clar: cohesionar tots els actors d’Esquerra.

Els càrrecs orgànics presents a la jornada són el senador Jordi Martí, la diputada per Girona Teresa Jordà i el conseller de Justícia Carles Mundó. Precisament, s’espera que Mundó valori la polèmica al voltant de la jutgessa d’Olot que va tenir diferències d’opinió sobre l’ús del català als tribunals amb dues advocades en un judici a la ciutat.

Durant l’acte hi haurà un dinar popular al local social dels Hostalets d’en Bas a les dues del migdia, on s’hi poden afegir simpatitzants, amics i totes aquelles persones que s’hi vulguin sumar. L’actriu olotina Anna Roca presentarà aquesta primera Festa de la República, que es clourà amb l’actuació del cantautor Quim Vila.