L’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Olot celebra el Dia Mundial de la Salut Mental

Ahir era el dia mundial de la Salut Mental. En motiu d’aquesta celebració, els alumnes de l’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Olot van omplir les escales de l’església de Sant Esteve dels seus autoretrats. El lema: Soc com tu, tot i que encara no ho sàpigues.

Aquesta és la imatge que les escales de Sant Esteve van mostrar ahir a Olot durant una estona. El 10 d’octubre és el dia Mundial de la Salut Mental i la Garrotxa ho va celebrar amb aquest acte impulsat per diferents integrants, entitats i serveis sanitaris públics de Salut Mental i en col·laboració amb els alumnes de l’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Olot. La seva actuació va consistir en dibuixar un autoretrat en una bossa de paper. Així, omplint les escales de 300 bosses van escenificar el lema de la jornada: Soc com tu, tot i que encara no ho sàpigues.

En l’activitat hi van participar tots els alumnes del centre i va ser impulsada per l’Associació ‘El Paraigua’ de familiars Mentals, el Centre de Dia de Salut Mental, el grup d’usuaris Xarxa de Salut Mental Infanto-juvenil i Atenció i Seguiment drogodependències.