Concert de Jaume Arnella a benefici de la rehabilitació del refugi de Sant Aniol

El veterà cantant i folklorista barceloní Jaume Arnella va oferir, aquest dimecres a l’església de Santa Maria de Porqueres, un concert per recaptar fons per a la recuperació de Sant Aniol d’Aguja.

Fa tres anys que els Amics de Sant Aniol va iniciar els treballs per reconvertir l’antiga rectoria com a refugi excursionista i activitats com aquesta són una de les fonts d’ingressos per poder finançar les obres, juntament amb les aportacions que fan les administracions. De fet, l’entitat calcula que ja s’hi porten gastats uns 225.000 euros per completar les estructures, dues de les façanes i la coberta de l’edifici gran, a més de la consolidació de la característica volta d’un dels cossos annexos a la casa principal.
En tot aquest temps, particulars i artistes de diverses disciplines han brindat la seva col·laboració als Amics de Sant Aniol, que han organitzat activitats lúdiques com a ara dinars i sopars populars, han programat funcions teatrals i han posat a la venda samarretes per seguir obtenint finançament. En el cas de Jaume Arnella, de seguida es va prestar a aportar el seu gra de sorra.

Tot i la pluja, l’església de Santa Maria es va omplir de gent que, a banda de gaudir de la música, va poder conèixer el projecte de rehabilitació del refugi. L’entrada al concert era gratuïta, però els assistents podien fer donatius.

 

Notícies relacionades: 
– Més de 200 persones assisteixen al dinar per la reconstrucció del refugi de Sant Aniol d’Aguja