L’Olot guanya al sempre difícil camp de la Montañesa per 1 a 2 i posa sis punts de marge respecte els perseguidors del play-off

La Unió Esportiva Olot va guanyar ahir al camp de la Montañesa de Nou Barris per 1 gol a 2. Els jugadors olotins són els primers que aconsegueixen la victòria a la lliga en aquest estadi. Però no ho van tenir gens fàcil perquè els barcelonins van dominar el partit, sobretot a la primera part. Malgrat això en una falta a la frontal de l’àrea, el veneçolà Sergio Álvarez va certificar el seu magnífic moment golejador anotant el sisè gol del curs, i avançant l’Olot al marcador, abans del minut 20 de joc. L’empat de la Montañesa va arribar just abans del descans, quan Dani Sánchez va rematar a boca de gol a Ginard: el porter olotí no hi va poder fer res, després d’haver salvat en nombroses oportunitats als seus companys. A la segona part l’Olot va ser capaç de controlar més el joc, i va disposar d’un penal a sis minuts per acabar el partit. Héctor Simon va posar l’1 a 2 final després d’haver de repetir el llançament des dels onze metres, per invasió d’àrea. L’Olot és tercer, amb 21 punts, i en posa sis de marge respecte els equips que volen entrar al play-off d’ascens.


Notícies relacionades: 
– L’Olot guanya el Cerdanyola per 2 a 1 tot i ser superat en el domini del joc i en les ocasions generades
– La Unió Esportiva Olot s’imposa 3 a 2 al Figueres en un derbi d’alt voltatge
– La Unió Esportiva Olot trenca una ratxa de 33 anys sense guanyar l’Europa a casa i venç per 1 a 0 amb un gol del pitxitxi Marc Mas