L’olotina Haili Wang guanya el Premi General Eva Toldrà d’Il·lustració

Avui s’ha fet públic el veredicte del cinquè premi d’Il•lustració Eva Toldrà, que compta amb el suport de l’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Olot. El centre veu com després de cinc edicions torna a guanyar el premi principal de 1.000 euros, gràcies al treball ‘El Rossinyol’ de Haili Wang.

Les escoles d’Art i Superior de Disseny d’Olot, la Llotja de Barcelona, Pau Gargallo de Badalona i Serra i Abella de l’Hospitalet de Llobregat han tornat a competir un any més en els premis d’il•lustració Eva Toldrà, uns reconeixements d’àmbit català que volen donar suport als alumnes que s’estan introduint en aquest món. Dels 19 projectes seleccionats per la final, el guanyador de la categoria general ha estat Haili Wang, del centre olotí: des de la primera edició dels premis que l’Escola d’Art no aconseguia imposar-se en aquesta categoria. Wang ha aconseguit el guardó amb la il•lustració del conte ‘El Rossinyol’.
El segon lloc dels Eva Toldrà en categoria general ha recaigut en el treball Seasons, de Lorena Sánchez. El millor llibre il•lustrat ha estat per Cristina Serrat, amb ‘Ventanas al Mundo’. També han estat premiades Estela Delgado amb ‘Mi primer huerto urbano’, Belén Refusta amb ‘El món del circ’, i Célia Gámez amb ‘El Extranjero’. L’entrega de premis ha servit per inaugurar de forma oficial el curs de l’Escola d’Art d’Olot, en una jornada que s’ha clos amb una conferència de l’il•lustrador Pep Montserrat.

 

Notícies relacionades: 
– L’Escola d’Art i Superior de Disseny convoca el IV premi Eva Toldrà d’il·lustració

x