El concurs de relats curts de Garrotxa Cultural desborda totes les previsions de participació en la seva primera edició

Garrotxa Cultural ha impulsat, gràcies a Editorial Oliveras, una primera edició d’un concurs de relats, que s’unirà als reconeixements que van començar a donar l’any passat a les persones, entitats i institucions que promouen la cultura garrotxina.


Garrotxa Cultural ha aconseguit, de nou, posar la cultura en boca de tots. Aquesta organització, que munta esdeveniments amb la cultura com a punt comú, ja sigui lectura de poemes, de relats o col·laboracions amb Càritas, ha creat el Colada de Lletres, un concurs de relats curts. L’èxit de participació i la gran qualitat dels textos ha desbordat per complet les previsions dels organitzadors, que han hagut d’ampliar el nombre de finalistes a 8, dels que en sortirà un guanyador. En principi la idea era la de repartir un premi de 300 euros al vencedor dels quatre finalistes.

La portada i contraportada del llibre ja ha estat presentada i corre a càrrec de l’artista Jessica Oliveras, i es podrà veure publicada a finals d’any, tenint en compte que les reunions amb els vencedors ja han començat i que s’està maquetant el llibre. L’acte serà presentat per la periodista Mariona Cumellas i comptarà amb la presència de representants de la Diputació de Girona i l’Ajuntament d’Olot.

 

Notícies relacionades: 
-Neix el concurs literari de narrativa curta “Colada de Lletres”, organitzat per Garrotxa Cultural
– L’Associació Garrotxa Cultural premia Olot Televisió pel suport i la difusió cultural de la comarca