Les Pubilles i els Hereus dels barris d’Olot i d’altres municipis de la Garrotxa celebren la jornada de convivència abans de ser proclamats

La fira de Sant Lluc és una bona oportunitat per els Hereus i Pubilles de la comarca per conèixer-se entre ells abans de la proclamació. De fet és la primera trobada que fan culmina amb un dinar al Restaurant La Deu d’Olot. Els Hereus i les Pubilles dels diversos barris de la ciutat d’Olot i d’altres poblacions de la Garrotxa no han faltat a la cita.


Com és tradició, la fira de Sant Lluc ha reunit als Hereus i Pubilles dels diferents barris d’Olot i també d’altres municipis de la comarca. Els joves representants garrotxins han fet la tradicional fotografia a les escales de l’església de Sant Esteve acompanyats de l’alcalde Josep Maria Corominas i del regidor de promoció Estanis Vayreda.  També han aprofitat per visitar els diferents espais de la fira, per acabar amb un bon àpat de germanor al restaurant La Deu.

La proclamació dels Hereus i Pubilles d’enguany es farà en el marc d’un sopar també al restaurant La Deu el proper 5 de novembre, un acte que serà retransmès en directe per OLOT TELEVISIÓ a partir de les 11 de la nit.

 

Notícies relacionades: 
– La Fira de Tardor d’Olot porta una ocupació mitjana superior al 80% als allotjaments de la ciutat
– El grup de versions dels Beatles, Abbey Road, actua per als més menuts a la Fira de Sant Lluc
– Els Xerrics d’Olot descarreguen el seu primer 4d7 amb agulla en la diada de Sant Lluc

x