El periodista olotí Josep Puigbó presenta el seu segon llibre ‘El compromís d’una generació’ a Can Trincheria

L’olotí Josep Puigbó va presentar a Can Trincheria el seu segon llibre entorn el programa (S)avis de Televisió de Catalunya. ‘El compromís d’una generació’ és el segon recull en profunditat de 13 entrevistes a personalitats distingides de Catalunya. Jordi Sellas i Antònia Pichot van acompanyar Josep Puigbó en la presentació.

El periodista olotí Josep Puigbó va presentar a Can Trincheria ‘El compromís d’una generació’, el seu segon llibre. Acompanyat de Jordi Sellas i d’Antònia Pichot, la filla del difunt artista Antoni ‘Pitxot’, Puigbó va introduir el seu segon llibre que recull 13 entrevistes del programa (S)avis de Televisió de Catalunya.

El llibre va més enllà del que es pot veure per la televisió i complementa les entrevistes als savis amb comentaris personals de Puigbó i anècdotes viscudes durant el transcurs dels programes. El presentador de l’acte Jordi Sellas va ressaltar la importància de comptar amb un espai televisiu on poder entrevistar amb tranquil•litat a personatges de rellevància.

Amb tot, Josep Puigbó ja ha convertit en format llibre 26 de les 66 entrevistes que ja han estat produïdes per televisió, aquesta dada fa que no tanqui les portes a poder publicar una tercera entrega de (S)avis en format paper.