El futbol com a mètode d’unió entre gent de diferents orígens al Torneig per la Inclusió del barri de Sant Miquel

Aquest cap de setmana el barri de Sant Miquel va acollir la tercera edició del Torneig per la Inclusió que organitzen l’Ideal-Oficina Jove de la Garrotx i l’Ajuntament d’Olot.

Dues porteries i una pilota de futbol són un mètode eficaç per la unió de persones d’origens diferents. Així ho han constatat des de fa 3 anys l’Ideal-Oficina Jove de la Garrotxa i l’Ajuntament d’Olot, que organitzen el Torneig de futbol per la Inclusió al barri de Sant Miquel.

Els participants es poden apuntar tant per equips, com individualment, amb la intenció de trobar altres nois i noies que no tinguin equip. Es fa a través de l’oficina de l’Ideal, per correu electrònic o el mateix dia del torneig, apropant-se a les instal·lacions.

Aquest any l’afluència de públic ha estat menor que l’any passat, que va coincidir en un dia de festa i hi van participar 12 equips. S’espera que al llarg del matí, però, se segueixin apuntant participants ja que el preu és molt assequible, 1€ pels majors de 16 anys i 3€ pels menors de 16.