El grup de versions dels Beatles, Abbey Road, actua per als més menuts a la Fira de Sant Lluc

El grup de versions dels Beatles, Abbey Road, va tocar dissabte a la tarda a la plaça Campdenmàs d’Olot. La seva actuació ha estat una de les novetats de la Fira de Sant Lluc d’enguany. La banda porta més de 28 anys dalt dels escenaris, però mai havia representat l’espectacle per a nens ‘Beatles for Kids’ a Olot.

El grup de versions dels Beatles, Abbey Road, va tocar dissabte a la plaça Campdenmàs d’Olot, en el marc de la Fira de Sant Lluc. El grup, que porta més de 28 anys dalt dels escenaris, ja havia tocat tres vegades a Olot. Tot i així, mai havia representat ‘Beatles for kids’, el seu espectacle adaptat per a nens i nenes i que inclou, també, una animadora. Els més menuts van poder gaudir, potser per primera vegada, d’un concert de música rock.

Famílies senceres, nens i nenes, i també joves van entonar les cançons del grup de Liverpool en una plaça ben plena. L’actuació del grup de versions ha estat una de les novetats de la Fira de Tardor d’enguany, juntament amb la iniciativa ‘Els sastres té màgia’ i la desfilada de vestits de paper. El concert ha estat una de les 100 activitats que s’han organitzat per aquesta nova edició de la fira.

 

Notícies relacionades: 
– La Fira de Tardor d’Olot porta una ocupació mitjana superior al 80% als allotjaments de la ciutat
– Els Xerrics d’Olot descarreguen el seu primer 4d7 amb agulla en la diada de Sant Lluc
– Les Pubilles i els Hereus dels barris d’Olot i d’altres municipis de la Garrotxa celebren la jornada de convivència abans de ser proclamats

x