El CTT Olot Ammerländer s’imposa sense dificultats al Fortuna basc per 6 a 0

El Club Tennis Taula Olot manté el seu propòsit de quedar en les primeres posicions de la Primera Nacional i aconseguir l’ascens de categoria. Aquest diumenge s’han imposat al Fortuna de Sant Sebastià per un contundent 6 a 0.


El tennis taula de nivell ha tornat a la capital garrotxina. Ho ha fet aquest diumenge, on el Club Tennis Taula Olot Ammerländer ha disputat el seu primer partit a casa de la temporada de Primera Nacional, i els olotins no han defraudat respecte la seva voluntat de pujar de categoria. Els locals s’han desfet del Fortuna de Sant Sebastià per un contundent 6 a 0, malgrat que els bascos han ofert resistència en diferents fases de l’enfrontament: concretament els punts que els olotins han disputat contra Alexei Emelianov, l’únic rival capaç de restar alguns sets a la tripleta formada per Óscar Gallego, Arnau Roca i el flamant fitxatge Jordi Piella. Tot i aquests petits moments d’incertesa, els olotins han respost de forma contundent a cada enfrontament, aconseguint guanyar tots els punts del partit.

De moment, i després de tres jornades, l’Olot Ammerländer es situa en segona posició, amb només dos partits disputats i comptant per victòria cada enfrontament.