Els errors del Club Bàsquet Garrotxa el fan perdre 54 a 59 contra un Santa Eugènia més encertat

La victòria de la setmana passada del Club Bàsquet Garrotxa, sumada al mal inici del Santa Eugènia en lliga, feia presagiar que la jornada festiva que començava amb la presentació dels equips del club podia acabar en festa completa amb una victòria; al final no va ser així i els jugadors d’Adrià Mercader van perdre 54 a 59.


El Club Bàsquet Garrotxa va veure com, des d’un bon principi, el Santa Eugènia de Berga se sobreposava a l’espectacular ambient de les grades del pavelló de Sant Joan les Fonts, plenes de gom a gom. Els constants errors amb la pilota dels locals van facilitar que els visitants agafessin ben d’hora una mitjana de 6 punts de diferència. Les dificultats per fer cistella dels locals feien que l’anotació garrotxina fos molt pobre, però encara es va arribar al descans 4 punts per sota dels osonencs.

Tot indicava que el partit seguiria la mateixa tònica, un estira i arronsa on el Garrotxa mai arribava a caçar al Santa Eugènia. Tot i això els locals no va perdre la cara al partit, i els ànims de la grada van suposar un factor molt important perquè els d’Adrià Mercader s’esforcessin en un darrer intent per treure una victòria. A falta d’un minut i amb una diferència de només 3 punts pel Santa Eugènia, la precipitació a l’hora de voler robar i anotar va passar factura als locals, que van veure com els visitants acabaven encistellant amb facilitat, deixant un marcador final de 54-59. El Garrotxa és ara mateix 12è classificat, amb un balanç de dues victòries i tres derrotes.