L’Olot aconsegueix una remuntada de prestigi al derrotar el Terrassa per 3 a 2

La Unió Esportiva Olot guanya 3 a 2 al Terrassa amb una remuntada vibrant, i certificant el seu millor joc davant un dels aspirants a l’ascens. Els gols de Sergio Álvarez per partida doble i Dembo ajuden a l’Olot a situar-se en segona posició a la lliga.

L’Estadi Municipal d’Olot rebia un rival de prestigi: el Terrassa arribava a la capital garrotxina disposat a trencar la mala ratxa de resultats que passa, però els jugadors de Ramon Maria Calderé han començat el partit gaudint de les ocasions més perilloses. Malgrat el bon inici local, els egarencs s’han avançat al marcador, després d’una rematada de cap de Raíllo al minut 21 de joc. L’Olot no ha defallit, i poc després arribava l’empat: Sergio Álvarez ha anotat per tercer partit consecutiu desviant la trajectòria d’un xut d’Héctor Simon. Corria la mitja hora de joc, però l’alegria ha durat ben poc: un minut després Raúl Torres tornava a avançar el Terrassa amb un tir de fora l’àrea. Amb l’1 a 2 s’ha arribat a la mitja part, i l’Olot ha posat una marxa més al seu joc, afavorit sobretot per les entrades dels revulsius Dembo i Uri Santos. Però les ocasions no es convertien en gol: l’ha tingut Sergio Álvarez; també Jose Martínez no ha pogut rematar una pilota franca; fins i tot Blázquez veia com el porter egarenc aturava la seva oportunitat després d’engaltar una centrada…per fi, al minut 78, l’Olot ha perforat la xarxa contrària després d’assetjar el marc rival a cop d’ocasions, amb un gol de Dembo. L’Olot seguia mereixent la victòria però li faltava la cirereta de la remuntada; l’encarregat de posar-la va ser, de nou, Sergio Álvarez, que amb tota la intenció ha xutat a l’escaire de la porteria del Terrassa, fent un dels gols de la temporada a l’Estadi Municipal, el vuitè del seu compte personal. Faltaven cinc minuts per arribar als noranta reglamentaris de joc, i a la trama del partit encara l’hi faltava un gir dramàtic: Grasa ha tingut l’opció d’aigualir la remuntada olotina, però el seu tir creuat ha sortit fora per ben poc.

Amb aquesta victòria l’Olot supera una setmana densa guanyant els tres partits que havia de disputar en set dies, i recupera la segona posició: els de Ramon Maria Calderé es situen a quatre punts del líder Peralada.

 

Notícies relacionades: 
– L’Olot guanya al sempre difícil camp de la Montañesa per 1 a 2 i posa sis punts de marge respecte els perseguidors del play-off
– L’Olot guanya el Cerdanyola per 2 a 1 tot i ser superat en el domini del joc i en les ocasions generades
– La Unió Esportiva Olot s’imposa 3 a 2 al Figueres en un derbi d’alt voltatge