Els Xerrics d’Olot descarreguen el seu primer 4d7 amb agulla en la diada de Sant Lluc

Per sant Lluc la Colla Castellera els Xerrics d’Olot també van formar-ne part i ho van fer amb una actuació històrica per a ells. Per primera vegada la colla olotina va descarregar el 4d7 amb agulla.


En aquesta diada de Sant Lluc els Castellers d’Olot es plantejaven fer historia. Per primera vegada volien carregar a plaça el 4d7 amb agulla i fent dos castells més de set. I la jornada els va sortir rodona als castellers olotins. La feina feta durant tota la temporada va donar els seus fruits. Després d’intentar fer el castell per la diada de Festes del Tura i d’un primer intent dissabte que es va haver de desfer per una deformació. Els xerrics van intentar-ho per tercera vegada carregant i descarregant el seu primer 4d7 amb agulla.

Aquest era el segon castell de la tarda dels Xerrics, que ja havien descarregat el 3d7 i que també van realitzat amb èxit el 4d7. Si la diada de Sant Lluc ja era destacada per a la colla olotina, ara encara ho és una mica més.

Les colles que van acompanyar la diada van ser els Minyons de Santa Cristina i la colla castellera de Figueres. La plaça Rector Ferrer es va omplir de gom a gom per veure els castells en el marc ideal de la fira de Sant Lluc.

 

Notícies relacionades: 
– La Fira de Tardor d’Olot porta una ocupació mitjana superior al 80% als allotjaments de la ciutat
– El grup de versions dels Beatles, Abbey Road, actua per als més menuts a la Fira de Sant Lluc
– Les Pubilles i els Hereus dels barris d’Olot i d’altres municipis de la Garrotxa celebren la jornada de convivència abans de ser proclamats