La Fira de Tardor d’Olot porta una ocupació mitjana superior al 80% als allotjaments de la ciutat

Les primeres imatges de les propostes per a la reforma del Firal s’han mostrat a la plaça Rector Ferrer aprofitant l’afluència de gent que passejava pel centre amb motiu de la Fira de Tardor. La concentració d’activitat comercial i lúdica al centre d’Olot propicia la visita de catalans de fora de la Garrotxa, i això s’ha notat en les dades d’ocupació turística. La Fira del Vehicle d’Ocasió també ha exhibit múscul en aquesta edició.

Més de 130 cotxes s’han exhibit al Firalet d’Olot amb motiu la Fira del Vehicle d’Ocasió 2016. Per als concessionaris de la comarca, cada cop és més important ser presents en aquest esdeveniment i exposar-hi els seus vehicles. La portada de tota l’activitat de la fira al centre de la ciutat concentra atractius, no només per als garrotxins, sinó per als visitants, que decideixen fer-hi estada durant aquest cap de setmana.

Molts comerços han decidit participar activament de la festa de tardor. L’Associació de Comerciants d’Olot va decidir que aquest diumenge havia de ser dia d’obertura, i ha demanat la implicació dels establiments de la ciutat. Ahir, sobretot al matí, es van poder veure molts comerços oberts al públic. El model d’una Fira de Tardor vinculada a la Fira de Sant Lluc, amb activitats comercials i lúdiques concentrades al centre d’Olot, està plenament consolidat. Així ho considera l’equip de govern municipal, que assegura que el retorn econòmic per a la ciutat és més elevat respecte dels anys que la fira se celebrava als terrenys e l’antiga estació.

En aquesta edició de la Fira de Tardor s’hi han pogut veure novetats en l’aspecte lúdic, com el programa d’activitats ‘El Sastres té màgia’ o una desfilada de vestits de paper.

 

Notícies relacionades: 
– El grup de versions dels Beatles, Abbey Road, actua per als més menuts a la Fira de Sant Lluc
– Els Xerrics d’Olot descarreguen el seu primer 4d7 amb agulla en la diada de Sant Lluc
– Les Pubilles i els Hereus dels barris d’Olot i d’altres municipis de la Garrotxa celebren la jornada de convivència abans de ser proclamats