Olot Televisió estrena ‘Girona en directe’ el nou magazín de les televisions locals de la demarcació de Girona

Avui mateix s’estrena un nou magazín produït per les televisions locals de la demarcació gironina. S’anomena ‘Girona en directe’, el programa té una durada d’una hora i es podrà veure a les 7 televisions de la província de Girona i al canal 159 de Movistar + a partir de les 6 de la tarda.

Aquesta tarda arrenca ‘Girona en directe’ un nou magazín produït per les televisions locals de proximitat de la demarcació de Girona. La presentadora del programa Judith Espert, serà el fil conductor amb les històries que cada dia explicaran els periodistes de les televisions de proximitat. L’actualitat de les nostres comarques però també la gastronomia, les tradicions i les històries personals tenen cabuda en aquest programa d’una hora de durada.

Aquest magazín a nivell provincial persegueix diferents objectius. Per una banda explicar la informació de proximitat amb connexions arreu del territori per divulgar les activitats lúdiques i culturals, però també, donar veu a aquelles persones anònimes que destaquen en qualsevol àmbit o tenen un paper rellevant dins de la societat gironina. ‘Girona en directe’ es podrà veure de dilluns a dijous a partir de les 6 de la tarda per les televisions de Girona, Ripollés, Costa Brava, Banyoles, Empordà i Olot Televisió. A més, l’espai es podrà sintonitzar a tot Catalunya a través de La Xarxa Televisions, al canal 159 de Movistar +.