La Generalitat vol revisar les filtracions detectades a la coberta de l’estació d’autobusos d’Olot

Territori i Sostenibilitat ha licitat els projectes constructius per a la millora de vuit estacions i diverses parades d’autobús a tot Catalunya. Una de les estacions del pla és la d’Olot, s’estima una inversió total de 2,5 milions d’euros per a l’execució de les reformes a aquestes 8 estacions catalanes. En el cas d’Olot, s’han de revisar les filtracions detectades a la coberta i alguns punts del paviment. També es farà una revisió general de l’estació per si calgués fer algun altre tipus d’actuació.

El Departament de Territori i Sostenibilitat ha licitat la redacció dels projectes constructius per a la millora de vuit estacions i diverses parades d’autobús a tot Catalunya. Una de les estacions del pla és la d’Olot, en la que es realitzaran diverses actuacions per a la millora de les instal·lacions. S’estima una inversió total de 2,5 milions d’euros per a l’execució de les reformes a aquestes 8 estacions catalanes. Els treballs inclouen la reforma de marquesines, renovació de paviments, actualització d’instal·lacions per afavorir la funcionalitat dels serveis d’autobusos i el confort i informació dels usuaris i treballs d’urbanització per la millora de l’accés a parades d’autobús. La licitació de les obres corresponents a cadascun dels projectes es podrà impulsar separadament i de manera progressiva.