La segona Setmana de l’Emprenedoria se celebrarà a Olot del 21 al 25 d’octubre amb més activitats respecte de l’any passat

Els emprenedors de la Garrotxa tenen entre 25 i 45 anys, estudis superiors i es troben en actiu. L’Ajuntament celebrarà del 21 al 25 de novembre la segona edició de la setmana de l’emprenedoria, amb més activitats, per donar visibilitat i eines als emprenedors.

El 2015, l’Institut de Promoció de la Ciutat va atendre 347 persones per qüestions relacionades amb l’emprenedoria. En el que portem d’any, ja n’han atès 308. Generalment, els emprenedors atesos tenen entre 25 i 45 anys i estudis superiors. Darrerament, i a diferència de fa uns anys, les persones que tenen intenció de crear un nou negoci, es troben en actiu. Per donar visibilitat i eines als emprenedors olotins, l’Ajuntament organitzarà novament, del 21 al 25 de novembre, la Setmana de l’Emprenedoria, aquest any amb 6 activitats més que l’any passat, en total, 19, entre les que es troben formacions en eines de les Tecnologies de la Informació, Bussiness Angels o tertúlies entre Joves Empresaris de la Garrotxa i els estudiants dels instituts de la ciutat, que aquest any tindran com a convidat el youtuber olotí Celopan en una ocasió, i en una altra parlaran de com reinventar-se en els sector tèxtil. La setmana començarà el 21 de novembre a les 19:30h a Can Trincheria amb la conferència de Judith Viader, directora general de Frit Ravich. Finalitzarà amb la participació de la periodista Bibiana Ballbè, una jornada per donar a conèioxer l’activitat de les empreses de la comarca i el lliurament de la quarta edició dels Premis 100% emprenedors, el divendres 25 de novembre a les 7 del vespre a la Sala el Torín. Les activitats estan obertes a tothom. Per a més informació, poden consultar el web www.empresaaldia.olot.cat. La segona edició de la Setmana de l’emprenedoria l’organitza l’Ajuntament d’Olot conjuntament amb el Consell Comarcal de la Garrotxa i el cercle EURAM, i compta amb el suport de la Diputació de Girona, la Cambra de Comerç, Secot i Olot Televisió com a mitjà col•laborador.

x