Una setantena d’artistes participen a la 61a Fira del Dibuix d’Olot en motiu de la festivitat de Sant Lluc

Sant Lluc també és conegut com el patró dels artistes, i com és tradició avui Olot conviu amb pintors procedents de tota la demarcació. La 61a Fira del Dibuix, la més antiga d’aquestes característiques de tot Catalunya, ha reunit prop d’una setantena d’artistes.


Escenes de la vida quotidiana, paisatges, traços definits, d’altres més impressionistes, passant per l’abstracte i el surrealisme. La Fira del Dibuix d’Olot reuneix cada any nombrosos artistes que celebren la festivitat de Sant Lluc mostrant la seva obra a la capital garrotxina. L’esdeveniment és una bona oportunitat perquè el públic posi cara a aquelles obres que més els agraden.

En aquesta 61a edició de la Fira del Dibuix, es preveu la participació de prop d’una setantena d’artistes, respecte el centenar que hi va ser present l’any passat, quan el 18 d’octubre va escaure en diumenge. Des de fa nombroses edicions existeix el debat entre celebrar la fira en dia laborable o festiu. De totes maneres, la Fira del Dibuix, la més antiga d’aquestes característiques que hi ha a Catalunya, segueix essent una de les més importants del gènere i una bona oportunitat d’apropar-se al món de l’art.

 

Notícies relacionades: 
– La Fira de Sant Lluc manté la bona salut amb 200 caps de bestiar
– La Fira de Tardor d’Olot porta una ocupació mitjana superior al 80% als allotjaments de la ciutat

x