La Sala El Torín acollirà aquest divendres un ‘speed dating’ empresarial amb 40 candidats i 15 empreses garrotxines inscrites

Aquest divendres tindrà lloc la jornada ‘Ocupació en Xarxa‘ per afavorir el retorn de treballadors qualificats garrotxins que exerceixen fora de la comarca. Un dels actes de la jornada es celebrarà a la tarda a la Sala El Torín, es tracta d’un speed dating, en el que 40 candidats intentaran conquistar alguna de les 15 empreses garrotxines inscrites.

3 minuts per conquistar una empresa, aquest és el temps amb que comptaran els professionals qualificats que participaran a l’speed dating del proper 21 d’octubre. La Sala El Torín serà la seu de l’esdeveniment que disposarà de 40 candidats que intentaran seduir l’empresa garrotxina que més els interessi de les 15 que hi participaran.

Les 15 empreses explicaran el seus projectes i el perfil de treballadors que busquen, seguidament els 40 candidats valoraran si alguna de les propostes podria encaixar amb les seves aptituds i si és així, disposaran de 3 minuts per convèncer un representant de l’empresa en qüestió.

Aquest esdeveniment impulsat per l‘Ajuntament d’Olot està emmarcat en la jornada ‘Ocupació en xarxa’ que tindrà lloc durant tot el divendres. Al matí es farà una taula rodona amb la participació de 30 empreses que tractarà de noves maneres de seleccionar treballadors per competències.

 

Notícies relacionades:
– L’Ajuntament d’Olot organitzarà una jornada per promoure el retorn dels professionals qualificats a la Garrotxa

x