Teràpia de shock recull, juntament amb Llet Nostra, 3.620 litres de llet pel Banc dels Aliments de la demarcació de Girona

El grup de Les Preses Teràpia de Shock ha recollit, conjuntament amb l’empresa Llet Nostra, 3.620 litres de llet a favor del Banc dels Aliments de la demarcació de Girona. La campanya consistia en transformar cada m’agrada rebut a les xarxes socials en un got de llet.


El darrer èxit de Teràpia de Shock ha apropat la llet a famílies amb pocs recursos. Es tracta d’una campanya solidària en favor del Banc dels Aliments de la demarcació de Girona, on el grup de les Preses i l’empresa làctia catalana Llet Nostra es comprometien a entregar llet a beneficència segons cada m’agrada rebut a través de les xarxes socials durant el mes de setembre, mitjançant el projecte #APROP. Un cop finalitzada la campanya, la repercussió ha comportat que Llet Nostra entregui 3.620 litres de llet a l’entitat gironina. Ahir aquests litres van arribar al Banc dels Aliments, després que Teràpia de Shock anunciés el resultat de la iniciativa durant un concert a Sant Fruitós de Bages impulsat per la mateixa companyia lletera. El grup garrotxí segueix tocant abans no aturi els seus concerts el proper 3 de desembre al Teatre Principal d’Olot.

 

Notícies relacionades: 
– Teràpia de Shock actua a la Gala de Les Preses, després d’anunciar la seva retirada