Els tallers ‘El Sastre té màgia’ recapten prop de 300 euros pel projecte d’Alimentació fresca infantil de Creu Roja Garrotxa

Els tallers de ‘El Sastre té màgia’ van aconseguir recaptar prop de 300 euros, i van ser destinats de forma solidària al projecte d’Alimentació fresca infantil de Creu Roja Garrotxa. Durant l’estiu passat, gairebé 140 nens van poder menjar productes frescos gràcies al pla d’ajuda de l’associació.


Fora dels períodes escolars, hi ha nens i nenes que tenen problemes per accedir a l’alimentació fresca, perquè no es pot garantir l’accés a aquests productes fora dels menjadors escolars. Creu Roja Garrotxa intenta pal·liar aquest fet amb el pla ‘Alimentació fresca infantil’, que ajuda a comprar menjar fresc a les famílies que més ho necessiten. L’entitat ha rebut aquesta setmana una ajuda econòmica per a cobrir el projecte: l’activitat ‘El Sastre té màgia’, els tallers d’il·lusionisme desenvolupats durant el cap de setmana de Sant Lluc, va recaptar gairebé 300 euros que aniran destinats a aquest pla.

L’ajuda és ben rebuda per l’entitat, que recorda que prop de 140 nens de 57 famílies garrotxines es beneficien d’aquest pla d’alimentació fresca. Però les despeses són nombroses: cada mes fora del període escolar es necessiten 4.500 euros per a comprar els productes, i la propera època on es requerirà aquesta ajuda serà d’aquí dos mesos, enmig de les festes de Nadal. Per tal de recaptar més fons pel projecte Creu Roja Garrotxa organitza pel proper 6 de novembre la 4a Marxa Solidària per l’alimentació fresca, on espera rebre nous suports per aconseguir una bona nutrició per a tots els infants.

x